Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΚΑ 2017, workshop by LitsArt

Στις 3, 4 & 5  Νοεμβρίου 2017 , στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου , θα πραγματοποιηθεί η γιορτή της χειροτεχνίας που όλοι οι crafters περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία!
  Γιατί?
... Γιατί θα βρούμε 3500τμ με υλικά χειροτεχνίας προς αγορά και πάνω από 150 σεμινάρια και 60 παρουσιάσεις τεχνικών χειροτεχνίας. Τα σεμινάρια & οι παρουσιάσεις  θα πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου από το πρωί έως το βράδυ
Αυτή τη φορά εγώ περιμένω την έκθεση με λίγο περισσότερη ανυπομονησία βέβαια, μιας και  όπως σας είχα ενημερώσει εδώ  έχω αναλάβει την παρουσίαση ενός σεμιναρίου.
Και νομίζω ότι μπορώ πια να σας αποκαλύψω λίγες περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό!
Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017, στο craft room 1 , στις 16:00 θα σας περιμένω να δώσουμε ζωή σε ένα φαινομενικά άχρηστο αντικείμενο και να βάλουμε την έννοια της ανακύκλωσης ξανά στην καθημερινότητά μας!
Ένα μεταλλικό κουτί  από κάψουλες καφέ θα μεταμορφωθεί με χρώματα, decoupage, στένσιλς, πατίνες και πάστες για να μπορεί και πάλι όχι μόνο να χρησιμοποιηθεί αλλά και να διακοσμήσει όμορφα το χώρο μας.


Στα πρακτικά του θέματος τώρα!!!
  • Εσείς το μόνο που έχετε να φέρετε μαζί σας είναι την καλή και δημιουργική σας διάθεση! Όλα τα υπόλοιπα υλικά θα είναι έτοιμα και θα σας περιμένουν εκεί.
  •  Για να συμμετέχετε σε κάποιο σεμινάριο που σας ενδιαφέρει, πληρώνετε το συμβολικό ποσό που αναγράφεται και το παρακολουθείτε. Η πληρωμή γίνεται στο χώρο που ονομάζεται «Ταμείο Craft Room». Το συμβολικό ποσό του συγκεκριμένου σεμιναρίου είναι στα 3€.
  • Μπορείτε να συμμετέχετε σε όσα σεμινάρια επιθυμείτε και τις 3 ημέρες του προγράμματος, αρκεί να καταβάλλετε το ποσό για το κάθε σεμινάριο και το ποσό της εισόδου (2.5 ευρώ) για την κάθε ημέρα που μας επισκέπτεστε. Τα υλικά και η χειροτεχνία που θα φτιάξετε και θα πάρετε μαζί σας συμπεριλαμβάνονται στην τιμή. 
  • Στο κάθε σεμινάριο μπορούν να συμμετέχουν 12 άτομα.
  • Οι εγγραφές θα ανοίξουν την πρώτη μέρα της Χειροτέχνικα, την Παρασκευή 3/11 στις 10.00 και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. ΔΕΝ γίνονται τηλεφωνικές κρατήσεις ή μέσω email.
  • Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των σεμιναρίων εδώ 
...Σας περιμένω να γνωριστούμε και από κοντά, λοιπόν!


Χειροτέχνικα 2017
Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (3’ μετρό Ανθούπολη)
3,4 & 5 Νοεμβρίου 2017
10.00- 21.00

Είσοδος για το κοινό (2,5 €/άτομο/ημέρα- ΑΜΕΑ/Παιδιά έως 18 ετών: δωρεάν)

12 σχόλια:

  1. Μπράβο Λίτσα!!! Είμαι βέβαιη ότι θα σκίσεις! Μακάρι να μπορούσα να έρθω Αθήνα και να σε γνώριζα κι από κοντά...αλλά μας χωρίζει το Αιγαίο! Θα περιμένω ανάρτηση με πολλές πολλές φωτογραφίες! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι να ήμασταν κοντά και να ερχομασταν!.. Μια φορα όλη κι όλη έχω καταφέρει να έρθω στη Χειροτέχνικα.
    Καλή επιτυχία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστω!
      αξίζει να προγραμματισεις μια εκδρομουλα!

      Διαγραφή
  3. Μακάρι να μπορούσα να έρθω!! Καλή επιτυχία να έχεις!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λίτσα μου, θα κανονίσω να έρθω την ώρα που θα είσαι εσύ εκεί για να γνωριστούμε από κοντά. Ίσως συμμετέχω και στο σεμινάριο που θα διδάξεις απλά για την εμπειρία. Με την ευκαιρία αυτή, απάντησέ μου σε παρακαλώ: όταν ανοίξουν οι κρατήσεις, πώς θα γίνουν? Πρέπει να τηλεφωνήσω κάπου? Να στείλω κάποιο μαιλ? Πώς γίνεται? Σε φιλώ, φίλη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημέρα!αν βρεθεις το Σαββατο, εκείνη την ώρα στην έκθεση θα χαρώ να σε γνωρίσω!
      Λοιπόν, οι θέσεις για τα σεμινάρια θα ανοίξουν την Παρασκευή το πρωί, με το άνοιγμα της έκθεσης. Δεν μπορείς να κρατήσεις θέση τηλεφωνικά ή με e-mail , παρά μόνο αν είσαι εκεί για να προλάβεις να δηλώσεις θέση.

      Διαγραφή
    2. Εννοείται ότι θα προσπαθήσω να περάσω από τη Χειροτέχνικα όταν θα είσαι εσύ εκεί. Είναι πρώτης τάξης ευκαιρία για να γνωριστούμε από κοντά. Ευχαριστώ για την απάντησή σου, Λίτσα, αλλά αν έχεις την καλοσύνη πες σε παρακαλώ: Όταν ανοίξουν οι κρατήσεις πώς θα γίνει η διαδικασία? Μέσω της ιστοσελίδας της Χειροτέχνικα πιθανόν? Σε φιλώ!

      Διαγραφή
    3. όχι δεν θα γινουν οι κρατησεις θεσεων ηλεκτρονικά. Θα έχει γραφείο εκεί στην εκθέση όπου θα μπορείς να κλείσεις.
      Σε περιμένω!!!

      Διαγραφή
    4. Πω πω κρίμα. Παρασκευή πρωί δουλεύω, δεν θα μπορώ να είμαι εκεί στις 10 για να κλείσω θέση για 1-2 σεμινάρια που θέλω να συμμετέχω. Και πολύ φοβάμαι ότι μέχρι το απόγευμα που θα σχολάσω θα έχουν κλείσει οι θέσεις. Λίτσα μου, θα σου ζητήσω μια μεγάλη χάρη. Αν είσαι εκεί Παρασκευή πρωί, και μόνον αν δεν σε ταλαιπωρώ, σε παρακαλώ, μπορείς να μου κλείσεις εσύ θέση αν σου πω τι με ενδιαφέρει; Σε παρακαλώ, επικοινώνησε μαζί μου στο craftartista@gmail.com για να συνεννοηθούμε. Αν δεν μπορείς να είσαι εκεί Παρασκευή πρωί, κανένα πρόβλημα, καταλαβαίνω απόλυτα. Πολλά φιλιά, φίλη μου.

      Διαγραφή