Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Unicorn dreamcatcher for nursery room

Πριν λίγο καιρό έγινε η βάπτιση της μικρής Μαριαλένας και ήθελα να της ετοιμάσω ένα ξεχωριστό δώρο για να στολίσει το  δωμάτιο της. 
Για μέρες έψαχνα ιδέες αλλά στο μόνο που είχα καταλήξει ήταν ότι το δώρο θα ήταν προσωποποιημένο!
 Ψαχουλεύοντας στο εργαστήριό μου, μήπως και μου έρθει η έμπνευση...έπεσα πάνω στα τελάρα κεντήματος.
" Μα, ναι! Πώς δεν το σκέφτηκα νωρίτερα? Θα φτιάξω μια ονειροπαγίδα!" είπα....

Δεν ήθελα όμως να ξαναφτιάξω μια ρομαντική ονειροπαγίδα , μιας και έχω κάνει πλέον πολλές...-υπόσχομαι να κάνω μια ξεχωριστή ανάρτηση για να σας τις δείξω-.
Ήθελα κάτι πιο παιδικό....
Και τότε ήρθε η έμπνευση! 
Μια ονειροπαγίδα μονόκερος!


Ξεκίνησα με το στεφάνι όπου αντι για κορδέλες, του κρέμασα μαλλί πλεξίματος στα χρώματα του ουράνιου τόξου και  συνέχισα με τα πιο δύσκολα....Κατασκεύασα εξ αρχής τα αυτιά και το κέρατο του μονόκερου με λευκή τσόχα και γκλίτερ λεπτομέρειες.


Έπειτα, δημιούργησα μια σύνθεση από λουλούδια ,


σε χρώματα ταιριαστά με τις κλωστές που κρέμονται από το στεφάνι.


Τέλος,  για να δώσω  μια προσωποποιημένη νότα στο δώρο μου, κρέμασα στο κέντρο του στεφανιού το μονόγραμμα της μπεμπούλας , αφού πρώτα το γέμισα χρυσόσκονες και του κόλλησα τις γνωστές βλεφαρίδες!


...Και μετά από μερικά βιαστικά κλικ ,  ο κύριος μονόκερος ,συσκευάστηκε προσεχτικά και  ξεκίνησε το ταξίδι του για την όμορφη Θεσσαλονίκη όπου ελπίζω να βρει μια θέση στο δωμάτιο της Μαριαλένας και να τον αγαπήσει και εκείνη όσο εγώ!

***Με αυτή μου τη δημιουργία συμμετέχω στο spring challenge του SnP blog, εμπνεόμενη από τα υπέροχα χρώματα του Ανοιξιάτικου  mood board.


3 σχόλια:

  1. Φανταστική ιδέα, υπέροχα χρώματα, είναι πραγματικά πολύ όμορφο για το δωμάτιο μιας μπέμπας! Σε ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας στην πρόκληση του Scraps N Pieces!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παραμυθένια η ονειροπαγιδα και πολύ ρομαντική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Awwwwe so cute! Thank you so much for sharing with us at Scraps N Pieces!

    ΑπάντησηΔιαγραφή