Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

κορνίζα βάπτισης με θέμα το βυθό

  Η βάπτιση του Ηλία έγινε ένα καλοκαιράκι πριν από 8 χρόνια μαζί με το γάμο των γονιών του, κάπου στην όμορφη Θεσσαλονίκη....
Και επειδή εκείνη την μέρα τα πάντα ήταν στολισμένα με κοχύλια ,η προσωποποιημένη κορνίζα με τα αναμνηστικά της βάπτισης του Ηλία έχει θέμα τον βυθό!
Επειδή μετά από τόσα χρόνια ήταν δύσκολο να βρεθεί προσκλητήριο, τα στοιχεία της βάπτισης τυπώθηκαν σε μια ταμπελίτσα που την κρατούν στο στόμα τους δυο ψαράκια.
Η μπομπονιέρα , τοποθετήθηκε  στον πάτο του βυθού ,σαν ένα πολύτιμο αντικείμενο από κάποιο αρχαίο ναυάγιο.
Δίπλα της ένα σεντούκι θησαυρού που αντί για θησαυρό κλείνει μέσα του το μαρτυρικό!
Στην άλλη γωνία λίγο κάτω από τα κοράλλια και τη γλυκιά μέδουσα,κρύβεται  ο φιόγκος από το κουτί με τα βαπτιστικά, στολισμένος με τα σαλιγκαράκια του βυθού.
Πάνω στην άμμο ένα καβουράκι τριγυρίζει γύρω από την ταμπέλα με το όνομα του νεοφώτιστου,
ενώ ένα δελφίνι κάνει χαρούμενο τις βουτιές του  πάνω στα κύματα.
Ο ήλιος λάμπει χαρούμενος....
...και έτσι εύχομαι να λάμπει σε όλη σου τη ζωή Ηλία!


10 σχόλια:

  1. Λιτσααααααα τρελαινομαι για οσα κανεις...αλλα αυτοοοοοο να κανεις ζωντανη την αναμνηση.εεεεεεεε ναι ηταν προκληση....τα καταφερας θαυμασια......ξερεις μ αρεσει που οσα κανεις ειναι απλα κ ομορφα δεν εχουν αυτο το γκλαμουρ που δεν λεει τιποτα κ ολα τα υλικα ειναι καλα κομματια αγορασμενα!!!εσυ βαζεις ψυχη μεσα ..την ψυχη σου που φανταζομαι οτι ειναι παντα χαμογελαστη...σε χαιρομαι κοριτσι μου...να μεινεις ετσι για παντααααααααααα....φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστώ πολύ Σοφία μου! Η αλήθεια είναι ότι με ψυχολόγησες επακριβώς....!!!δεν μου αρέσει να τα πολυφορτώνω αυτά που φτιάχνω, αλλά σίγουρα ότι φτιάχνω το κάνω με πολύ μεράκι και αγάπη...

      Διαγραφή
  2. Τι τέλειο! Καλοφτιαγμένο, με όμορφα στοιχεία και σύνθεση.... γλυκύτατο. Μπράβο σου!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι ωραία σύλληψη Λίτσα! Μου αρέσει πολύ ο ρόλος της μπομπονιέρας και του σεντουκιού! Πολύ όμορφη δουλειά, ως συνήθως άλλωστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο σου Λιτσακι πολύ έξυπνο όλα τα αναμνηστικά σε μια κορνίζα!!!!! Τέλεια δουλειά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο σου Λιτσακι πολύ έξυπνο όλα τα αναμνηστικά σε μια κορνίζα!!!!! Τέλεια δουλειά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειναι τόσο τρυφερο να είναι όλα τα αναμνηστικα της βάφτισης του μικρού Ηλία σε μια κορνιζα..!! μπραβο Λίτσα πολύ ομορφη ιδέα αυτή... να περνας ομορφα οτι και να κανεις .. φιλακιααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όμορφη ιδέα, ακόμα πιο όμορφη και πρωτότυπη η εκτέλεσή της! Ένα ενθύμιο γεμάτο χρώματα, συναισθήματα, γλυκύτητα και πολλή τρυφερότητα! Πραγματικά υπέροχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και για άλλη μια φορά τα κατάφερες υπέροχα και φαντάζομαι πως όλοι απόλαυσαν τις δημιουργίες και το στολισμό σου!!! Καλή εβδομάδα Λιτσάκι μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή