Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Baby boy shower party

  Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι ,  η φίλη μας η Όλγα από το blog  Creative Squirrel , έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, ένα γλυκύτατο αγοράκι!
  Λίγες μέρες πριν γεννήσει , μαζί με την κοινή μας φίλη Νικολέτα ( ή όπως είναι γνωστή στους καλλιτεχνικούς κύκλους :  craftmaker) , διοργανώσαμε ένα μίνι baby shower party. Και λέω μίνι γιατί ο περισσότερος κόσμος αρχές Αυγούστου έλειπε διακοπές, οπότε αναγκαστικώς αρκεστήκαμε στους εναπομείναντες....


Το party ήταν μια μικρή έκπληξη για την Όλγα , που άρχισε να συνειδητοποιεί τι είχαμε σκαρώσει, μόνο όταν είδε την πινακίδα στην εξώπορτα!


Αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ με λίγη δροσερή σπιτική λεμονάδα


και μερικές γλυκές λιχουδιές,



άρχισε να παρατηρεί τις λεπτομέρειες, που με τόση αγάπη είχαμε ετοιμάσει!


Κίτρινα λουλούδια από τον κήπο του μπαμπά μου, στόλιζαν το candy table  μας και έδεναν αρμονικά με τη  γιρλάντα που κρεμόταν στο μπροστινό μέρος του και ήταν ειδικά φτιαγμένη για την περίσταση!


Στο background  ένα σύννεφο από λευκά μπαλόνια και  μια γιρλάντα από πολύχρωμες σταγόνες βροχής έδιναν χρώμα και τράβαγαν τα βλέμματα όλων πάνω τους!


Φυσικά party χωρίς photobooth δε γίνεται και μπορώ να πω ότι τα παιδάκια το τίμησαν δεόντως, ποζάροντας ξανά και ξανά!


Η Νικολέτα είχε φτιάξει ένα υπέροχο βιβλίο ευχών σε σχήμα φορμάκι
 ( περισσότερες φωτογραφίες του μπορείτε να δείτε εδώ)


 και εγώ είχα ετοιμάσει μικρά κίτρινα χαρτονένια φορμάκια


 όπου όλοι οι καλεσμένοι μπορούσαν να γράψουν δυο λόγια στον μικρό μπεμπούλη


  αλλά να μείνει και λίγος  χώρος! Όταν κολληθούν  οι ευχές, να μπορεί η μαμά να προσθέσει και μερικές φωτογραφίες.


Και μιας που είπαμε φωτογραφίες....
Η Όλγα μέχρι εκείνη την ημέρα που έγινε το party δεν είχε κλείσει  μια επαγγελματική φωτογράφηση εγκυμοσύνης και πολύ φοβόμουν ότι θα γεννήσει χωρίς να έχει μερικές ιδιαίτερες φωτογραφίες.
... Γι αυτό η έκπληξη περιελάμβανε και κάτι ακόμη....
Μια επαγγελματική φωτογράφιση εγκυμοσύνης από την craftmaker που έχει σπουδάσει φωτογράφος και αγαπά τόσο να φωτογραφίζει! 
Σας αφήνω λοιπόν, να απολαύσετε μερικές από τις υπέροχες φωτογραφίες που βγάλαμε εκείνη την ημέρα!



 










12 σχόλια:

  1. Τελειαααα όλα πολύ καλή επιλογή του κίτρινου χρώματος ξεφεύγει από το κλασικό λευκό γαλάζιο και ζωντανεύει το χώρο!!!
    Όσο για το μοντέλο δεν έχω λόγια!!!
    Καλώς να σας έρθει ο μπεμπουλης!!!
    Τα φιλιά μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτός ήταν ο στόχος...να ξεφύγουμε από το κλασικό λευκό - γαλάζιο και να κάνουμε ένα πάρτυ όλο χρώμα!! χαίρομαι που το πετύχαμε!

      Διαγραφή
  2. 🥰🥰 Η πιο όμορφη έκπληξη ακόμη κ από την πρόταση γάμου που μου έγινε ξαφνικά! Χαχα!
    Σας ευχαριστώ πολυυυυυυυυ κοριτσάκια μου γλυκά, κάνετε πολύ όμορφα πράγματα και αυτό φαίνεται και από τον τρόπο που τα δημιουργείτε και τα μεταφέρετε μετά σε εμάς , αλλά και από την αρχική σας σκέψη που θέλετε να είναι κάτι διαφορετικό και μοναδικό για κάθε άνθρωπο που προορίζετε αλλά και για κάθε σας δημιουργία που απλά την δημιουργείτε για να δημιουργήσετε...γιατί το αγαπάτε το κομμάτι της δημιουργιάς και αναπνέετε μέσα από αυτήν 💖💙🎈🍭🎉❤️💜😍👏🥰
    Σας αγαπώ πολυυυυυυυυυυύ🥰🥰🥰

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοριτσάκι μου! Τέτοιες εκπλήξεις γίνονται μόνο σε ανθρώπους που αγαπάνε και εκτιμούν το χειροποίητο και φυσικά αξίζουν τον τόσο κόπο! Πολύ χαίρομαι που καταφέραμε να μην καταλάβεις τίποτα και να είναι μια πραγματική έκπληξη για σενα!!Να χαίρεστε τον μπεμπούλη σας και να τον καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!

      Διαγραφή
  3. με το καλο!!!!
    Κικη απο μπλοκ εκφρασου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μέχρι κι εγώ ενθουσιαστηκα με την έκπληξη που της κάνατε. Τι τυχερή που είναι που σας έχει! Τι όμορφα δώρα που της κάνατε! Επαγγελματική φωτογράφιση!!! Πολύ ομορφα ολα! Με το καλό να γεννήσει! Κι εσείς να είστε καλά που την αγαπάτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα δεν είναι ωραίες οι εκπλήξεις???
      το ευχαριστηθήκαμε όλες μας!

      Διαγραφή
  5. Πολύ όμορφη η επιλογή της αντίθεσης των χρωμάτων φώτισαν και έδωσαν αυτή την ιδιαίτερη νότα. Μπράβο και στη φωτογράφο και στην μαμά που θα έχει να θυμάται αυτή την τόσο σημαντική περίοδο της ζωής της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πανεμορφαααααααααααααα με το καλο να ρθει να το χαρειτε κ απο κοντα !!!ευλογημενο κ δυνατοοοοοο μπραβο γι αυτο ειναι οι φιλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι ομορφες εκπληξεις Λιτσα μου ππαντα δινουν χαρα για οποιον προοριζονται και σιγουρα θα την χαρηκε πολύ η φιλη σας...
    Πολύ συμαντικες στιγμες τρυφερες και πανεμορφες η μαμα με την μικρη της
    Παντα τετοιες ομορφιες...φιλακιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή