Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Xειροποίητες Πασχαλινές λαμπάδες 2019

Φέτος το Πάσχα μας είναι λίγο διαφορετικό ...με μια μικρή κυρία να μπουσουλάει συνεχώς μέσα στα πόδια μας και να ζητάει το 100% του χρόνου αλλά και της προσοχής μας!
 Παρόλα αυτά δε μπορούσα να μη φτιάξω λίγες λαμπάδες για αγαπημένα πρόσωπα.
Άλλες με τα ασορτί ξύλινα κουτιά τους και άλλες σκέτες, όλες όμως φτιαγμένες με πολύ αγάπη και μεράκι!













Εύχομαι Καλό Πάσχα με Υγεία και Αγάπη για όλο τον κόσμο!


7 σχόλια:

  1. Ονειρεμένες λαμπάδες.
    Να είσαι καλά και φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Λιτσα!!! είναι πολύ όμορφες όλες!!!!Φανταζομ η μικρή κυρία θα εχέι μεγαλώσει!!!!Χ Χρόνια πολλά!!καλο Πάσχα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λιτσάκι μου αγαπημένο, τι όμορφες λαμπάδες! Σου εύχομαι ολόψυχα Καλό Πάσχα και του χρόνου να είσαι μαζί μας πάλι τόσο δημιουργική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πανέμορφες είναι Λίτσα μου. Χριστός Ανέστη και Χρόνια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι πανεμορφες λαμπαδες είχες φτιαξει Λίτσα μου !!! μπορει να περασε το Πασχα ομως αυτες τις ομορφες λαμπαδες σου θα τις εχουν οι αποδεκτες τους και θα θυμουντε ποσο μερακι εβαλες για να τις διουργησεις.. μπραβο κατοπιν εορτης που λεμε ..συρυ που εχω πολύ καιρο να ερθω απο εδω.. εκανα και μια περιπλανιση στις προηγουμενες αναρτησεις σου και είδα τις υπεροχες δημιουργιες που εχεις κανει ολο αυτον τον καιρό και απο οτι καταλαβα εχεις και μια μικρουλα που μπουσουλαει..ε; αυτο κανει τις δημιουργιες σου ακομα πιο νσημαντικες αφου ο χρονος σου ειναι ποεριορισμενος.. μπραβο Λιτσα μου ..να περνας ομορφα με οτι κανεις
    Χριστος ανεστη και χρονια πολλα... φιλακιαααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή