Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Advent calendars for Christmas 2018

Καλό μήνα και Καλό Χειμώνα να έχουμε!!
Η μέρα μας  σήμερα ξεκίνησε με εκπλήξεις και από ότι φαίνεται...και οι επόμενες 24 έτσι θα ξεκινάνε!
Για πρώτη φορά, επηρεασμένη από τις αναρτήσεις  πολλών bloggers, ετοίμασα για τα παιδιά ένα ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης μέχρι τα Χριστούγεννα.
Χρησιμοποίησα μια ξύλινη κρεμάστρα από την οποία κρέμασα τα πακετάκια μου. Πάνω στο κάθε πακετάκι έκανα Χριστουγεννιάτικα στένσιλ και κόλλησα από έναν αριθμό.

Τα παιδιά φυσικά ενθουσιάστηκαν τόσο πολύ που  ανυπομονούν να ξημερώσει η επόμενη μέρα για να ανοίξουν το πακετάκι τους.
Και επειδή  ενθουσιάστηκα και εγώ,  τόσο με τη διαδικασία όσο και με την αντίδραση των παιδιών, σκέφτηκα να φτιάξω άλλο ένα advent calendar για μια φίλη που γιορτάζει σε λίγες ημέρες.
Αυτή τη φορά το έφτιαξα στα αγαπημένα μου χρώματα, πάνω σε ένα μεγάλο θαλασσόξυλο  στολισμένο με χιονονυφάδες, χρυσά αστέρια, κορδέλες, χιόνι και  τη φράση: " A December to remember"! Στα πακετάκια έκανα και εδώ διάφορα στένσιλ για να τα διακοσμήσω και κόλλησα εκτυπωμένους αριθμούς.Η φωτογραφία πραγματικά το αδικεί!
Νομίζω ότι σήμερα ξεκινήσαμε μια νέα παράδοση που θα συνεχιστεί για χρόνια!
Καλές γιορτές να έχουμε, με Υγεία!

10 σχόλια:

  1. Η φωτογραφία πραγματικά το αδικεί!!! Είναι τεράστιο υπέροχο, πανέμορφο, μοναδικό και είναι δικό μου!!! Το πιο μαγικό δώρο που μου έχουν κάνει!!! Ήδη έχω ημερολόγιο για το 2019 και ζεστή σοκολάτα για να πιω - γιατί όχι απλά έχει ένα για κάθε μέρα μέχρι τα Χριστούγεννα είναι και γεμάτο!!! Είναι τόσο γεμάτο που είναι βαρύ και δεν χωράει σε κανένα τοίχο, αλλά δεν με νοιάζει θα κατεβάσω ότι έχω για να το κρεμάσω. Ένα πρόβλημα έχω λυπάμαι που θα το χαλάσω για να δω τα δώρα, αλλά ανυπομονώ να ανοίξω το δεύτερο σε 2 ώρες αλλάξει η μέρα χαχαχαχα. Ευχαριστώ πολύ Λίτσα είμαι πολύ τυχερή που σε έχω φίλη!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φίλη μου καλά έκανες, θα ομολογήσω πως δεν έκανα ποτέ στα παιδιά μου ενώ βλέπω ότι η κόρη μου κάνει στα δικά της.Άρα..είμαι..παλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α, τέλεια είναι!!!
    Μπράβο, Λιτσάκι μου!
    Μπορώ να φανταστώ και τη χαρά και τον ενθουσιασμό τους!!
    ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά! Καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχα και τα δύο Λιτσακι μου!!!
    Ενθουσιαζουν μικρούς και μεγαλους, αλλά εχουν... ενα κακό: απο τη στιγμη που ταοξεκινάς θα στο ζητανε μέχρι να πάνε φανταροι, τουλάχιστον. Χα,χα!
    Μιλάει η πειρα.
    Καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποτέ δεν προλαβαίνω να κάνω ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης !!
    Και τα δυο τα δικά σου είναι τέλεια και πως να μην ενθουσιαστούν τα παιδιά !!!Καλό εορταστικό μήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γιατι οχιιιιιιιιιιι κ οι μεγαλοι εχουμε ψυχη παιδιου...καλες γιορτες ΛΙΤΣΑΚΙ να χαιρεσαι την οικογενεια σου...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. υπέροχα και με αερα ρομαντισμου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λιτσάκι μου, έχεις κι εσύ τον ακούραστο μέσα σου! Δύο ημερολόγια παρακαλώ και όοοοολα τα άλλα μαζί!!! Μπράβο βρε κορίτσι μου, ξεπερνάς κάθε προηγούμενο! Έχω κουτιά από προηγούμενη χρονιά, λές για του χρόνου να τα κρεμάσω κι εγώ σε κρεμάστρα; Φαίνονται τόσο αρμονικά και όμορφα! Και του χρόνου κοριτσάκι μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο Λιτσακι και του χρόνου με υγεία,να μετράς μόνο μέρες χαράς!
    Καλές Γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή